Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 
 

Tarieven particulier

Tarieven particulieren (all in per 1 januari 2023)

Stoelmassage (20 minuten)
1 persoon € 25,00
Overige massages:
30 minuten € 35,00
45 minuten € 45,00
60 minuten € 55,00 (hotstone 5 euro extra)
90 minuten € 75,00 (hotstone 5 euro extra)

Dit zijn prijzen voor massages in de prakijk. Massages op locatie zijn ook mogelijk. Naast bovengenoemde tarieven worden reis –  en eventuele parkeerkosten berekend. Deze bedragen €0,23 per km met een minimum van € 5,00.

Tarieven Bedrijven

Tarieven bedrijven (all-in per 1 juli 2020)

Stoelmassage

Stoelmassages worden gegeven vanaf minstens 3 medewerkers. De prijs is afhankelijk van het aantal medewerkers, de tijdsduur van een massage per persoon en de frequentie waarmee stoelmassages worden gegeven. Vraag vrijblijvend een offerte en een gratis proefmassage aan. Prijzen vanaf € 18,- per massage van 20 minuten.

Daarnaast worden reiskosten a € 0,23 per kilometer + eventuele parkeerkosten in rekening gebracht.

 
 

Knipkaarten

  • 5 x 30 minuten € 150,-
  • 5 x 45 minuten € 200,-
  • 5 x 60 minuten € 250,

Op alle tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Kadobonnen

Het is ook mogelijk een kadobon te bestellen voor ieder gewenst bedrag. Bijvoorbeeld als een presentje voor een verjaardag, een feestdag of zomaar als u iemand wilt verrassen met een heerlijke massage. Dat kan per mail of telefoon.

Neem contact op

Bent u zelf klant bij Breunesemassages en brengt u een nieuwe klant aan dan ontvangt u voor één behandeling 10% korting op uw eerstvolgende massage!