Over Breunese Massages

Mijn naam is Ineke Breunese. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Jarenlang heb ik als fysiotherapeut gewerkt. Daarna gaf ik een aantal jaren cursussen in babymassage en leren masseren voor volwassenen. Daardoor raakte ik steeds meer geboeid door de mogelijkheden om door middel van massages mensen te helpen zich te ontspannen en hun lichamelijke klachten te verminderen. Ik besloot een eigen massagepraktijk te beginnen. Daartoe volgde ik - en volg ik nog steeds - een groot aantal cursussen en trainingen in verschillende soorten massages.

Sinds 2011 heb ik met veel enthousiasme en toewijding een eigen massagepraktijk. Zowel mijn ervaring als fysiotherapeut als de diverse cursussen stellen mij in staat om, gebruik makend van elementen uit diverse vormen van massages, maatwerk te leveren. Daarbij speel ik in op de specifieke wensen en/of klachten van klanten. Deze manier van werken geeft goede resultaten voor mijn cliënten en aan mij veel voldoening. Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

"Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men iets voor andere mensen kan betekenen - Dietrich Bonhoeffer"