Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Cupping

Cuppingmassage komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Deze vorm van massage is een goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Zo worden afvalstoffen en vocht afgevoerd en wordt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid gebracht. Ook maakt cupping verklevingen los, waardoor het onder andere ook goed toegepast kan worden bij littekens. Met het opheffen van energieblokkades kan cupping effectief worden toegepast bij:

- Rug-, nek- en schouderpijn
- Spier- en gewrichtsklachten
- Ischias
- Verkoudheden
- Cellulitis

Cupping Massage wordt gedaan met glazen of siliconen cups die vacuüm trekken op je huid. Door deze zuigkracht wordt de onderliggende huid opgetild en in de cup gezogen. Meestal voel je een lichte tot krachtige sensatie in de omgeving van de cup. Het voelt alsof de huid en onderliggend weefsel strak wordt getrokken. Het bindweefsel onder de huid wordt op die manier los gemasseerd waardoor de doorbloeding op gang wordt gebracht om afvalstoffen - die je ervaart als stijfheid of pijn - af te voeren. Cupping geeft een diepe ontspanning voor zowel bindweefsel als spierlaag in het specifieke gebied.
Daar waar de cup geplaatst wordt kan een rode tot paarse verkleuring plaats vinden, welke na een paar dagen weer verdwijnt.

Omdat de poriën wijd open staan is het verstandig na de cupping behandeling niet meteen te douchen of in de zon te gaan. Wel veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren.

Cupping is niet geschikt voor zwangeren en kinderen.

Particuliere massages

 

Specialisatie Tafelmassage

Intensieve behandelmethode op de massagetafel.

Lees verder

 

Stoelmassage

Bij uitstek geschikt voor op de werkplek maar kan ook individueel gegeven worden.

Lees verder

 

Ontspanningsmassage

Deze massage geeft u een diep gevoel van ontspanning.

Lees verder

 

Dorn Therapie

Een zachte, pijnloze en uiterst effectieve wervel-en gewrichtsbehandeling.

Lees verder

 

Breuss Massage

Rugmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen.

Lees verder

 

Zwangerschapsmassage

Speciale massages voor tijdens de zwangerschap.

Lees verder

 

Cupping

Dit wordt vaak als onderdeel gebruikt bij een massage. Maar wat is cupping?

Lees verder

 

Shiatsu Massage

Drukpuntmassage om de energiestroom in de meridianen positief te beïnvloeden.

Lees verder

 

HotStone Massage

Combinatie van intuitieve massage en een massage met warme basaltstenen.

Lees verder

 

Chinese ontspanningsmassage

Massagetechniek gericht op de energiestromen door het lichaam.

Lees verder